March 18, 2017

Tractari

Oferim servicii de tractari auto pe platforma cu sarcina maxima de 3.5 tone in toata tara, Sibiu, Brasov, Valcea, Alba, Transfagarasan, Transalpina etc.

Daca ati fost implicat intr-un accident sau pur si simplu nu mai puteti circula cu masina, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractari si remorcari auto. Indiferent de conditiile meteo sau locatia in care va aflati, vom raspunde cu promptitudine solicitarii dumneavoastra.

Tractari Auto Sibiu

Tractarea masinilor fara numere de inmatriculare este interzisa, pentru a nu exista probleme, trebuie folosita o platforma de transportat masina, articolul 85 din Codul Rutier are urmatoarele prevederi:

(1) Punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neinmatriculat sau neinregistrat, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 3 ani.

(2) Punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai cu numar fals de inmatriculare sau de inregistrare se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.

(3) Tractarea unei remorci neinmatriculate sau neinregistrate ori cu numar fals de inmatriculare sau de inregistrare se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

(4) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale carei placute cu numarul de inmatriculare sau de inregistrare au fost retrase sau a unui vehicul inmatriculat in alt stat, care nu are drept de circulatie in România, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani.

Contacteaza-ne: 0742.928.834 sau 0741.178.601