March 18, 2017

Despre noi

Cu ce te putem ajuta?
De la mici reparatii la fata locului, reparatii suficiente pentru a ajunge in siguranta la primul service pentru a face o inspectie si remediere finala a problemelor aparute, intotdeauna e mai bine sa previi decat sa astepti ca masina sa sune ca un tanc, chiar daca motorul e mic.

Contacteaza-ne: 0742.928.834 sau 0741.178.601

Te putem ajuta rapid cu inlocuirea unei anvelope, cu incarcarea bateriei, cu combustibil sau chiar sa inlocuim o curea de alternator, daca ploua si nu ai un stergator bun, iti aducem altul, intotdeauna e bine sa stim ce trebuie sa avem la noi pentru a va ajuta repede sa ajungeti la destinatie in siguranta.Tractari Sibiu 0742.928.834 / 0741.178.601

Te sfatuim si te indrumam spre un service auto autorizat RAR, orice alte interventii facute la alte serviceuri neautorizate RAR nu sunt indicate iar pentru siguranta ta e indicat sa alegeti calitatea.

Odata ce apelezi la serviciile noastre, iti oferim garantia ca autoturismul tau va fi transportat in siguranta pana la un service sau la tine acasa, unde vrei, noi iti transportam masina.

Tractari Auto Sibiu Dorymar va ofera servicii auto complete de tractari auto si trasnport auto pe platforma. Cele mai mici tarife pentru tractari auto Sibiu sau tractari auto in imprejurimi: tractari auto Sebes, Brasov, Saliste, Avrig, Valcea, Transfagarasan cat si in tara.

Program NON STOP si interventie rapida indiferent de locatie! Tractari auto Sibiu si in tara.

Alegerea celei mai bune companii de tractari auto pe platforma nu depinde doar de echipamentul folosit, pentru ca cele mai multe companii de remorcare utilizeaza tipuri de echipamente similare.
Calitatea si eficienta serviciilor furnizate si pretul joaca un rol important, de asemenea.

Va oferim servicii de tractare auto ieftina si prompta folosind remorci si autoplatforme specializate,pretabile oricarui fel de vehicul, functional sau avariat. Suntem pregatiti oricarei situatii, asadar nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi solutie optime pentru problema dumneavoastra. Disponibilitate NON STOP 7 zile din 7, 24 de ore din 24.

Ne puteti contactata acum, indiferent de situatia, ora sau locatie. Verifica o mica parte din portofoliul nostru

Contacteaza-ne: 0742.928.834 sau 0741.178.601